Intra in cont:         

Cele mai Grave Accidente

1 candidata    0 comentarii
Top cele mai grave accidente in fotbal
Cele mai grave accidente din fotbalul international    -   Propusa de admin    -   ai alta parere ?

Vezi 12 dintre cele mai grave accidente petrecute pe terenul de fotbal!

1) Eduardo Da Silva In data de 23 februarie 2008, in timpul meciului cu Birmingham City, jucatorul lui Arsenal, Eduardo Da Silva , a suferit un grav accident ce i-a dislocat glezna stanga. Jucatorul a fost accidentat de Martin Taylor. Eduardo a facut o recuperare completa si in ianuarie 2009 a revenit in prima echipa a lui Arsenal.

2) David Busst Aparatorul lui Coventry, David Busst, a suferit o fractura la tibie si peroneu in coleziunea cu fundasul lui Manchester United, Denis Irwin, in timpul unui meci disputat pe Old Trafford in aprilie 1996. David Busst nu a mai jucat fotbal la nivel profesionist de atunci.

3) Kieron Dyer Kieron Dyer, unul dintre cei mai ghinionisti jucatori de fotbal, a suferit un grav accident la meciul Bristol - Rovers, din 29 august 2007, cand si-a rupt piciorul drept.

4) Francesco Totti La 19 februarie 2006, in timp ce juca in Serie A impotriva lui Empoli, Totti a suferit o fractura de peroneu si totodata si-a rupt si ligamentele de la piciorul stang. El a fost operat in aceeasi noapte de Prof. Mariani, un renumit chirurg ortoped italian.

5) Jacob Olesen Olesen a suferit o dislocare a gleznei stangi intr-un meci din octombrie 2006 si a fost indisponibil timp de 6 luni.

6) Ewald Lienen Mijlocasul german Ewald Lienen a suferit o accidentare infioaratoare in anul 1981, cand a fost atacat brutal si i-a fost rupta pulpa piciorului.

7) Henrik Larsson Piciorul rupt al lui Henrik Larsson, in anul 1999, a pus in pericol viitorul carierei sale. Miraculoasa lui recuperare a avut loc in doar 7 luni, exact la timp pentru a reveni pe teren si a marca goluri cruciale pentru Suedia in campania de calificare pentru Euro 2000.

8) Luciano Almeida Luciano Almeida a suferit o accidentare intr-un meci intre echipa lui (Botafogo), si Flamengo in 2007. Dupa acest eveniment nefericit, el a fost indisponibil timp de 5 luni.

9) Inigo Diaz De Cerio In data de 8 noiembrie 2008, Díaz de Cerio a suferit o accidentare grava, dupa o coleziune cu portarul Zigor Eibar, fapt ce a dus la o fractura de tibie si peroneu la piciorul drept. Dupa o operatie de succes, a revenit la un meci dupa aproape un an, jucand 30 minute intr-un meci din UEFA Europa League (5 noiembrie 2009).

10) Luc Nilis Nilis, 33 de ani, a suferit o fractura dubla la genunchi, atunci cand s-a ciocnit cu portarul lui Ipswich Town, Richard Wright, dupa doar 4 minute de la inceputul meciului, pe 9 septembrie 2000. Atacantul belgian a fost fortat sa se retraga din fotbal din cauza accidentului.

11) Djibril Cisse Cisse si-a fracturat piciorul drept dupa ce a fost lovit de catre fundasul chinez Shandong Luneng, in timpul unui meci amical de fotbal disputat la Saint Etienne, Franta, in 2006. Accidentul a avut loc in minutul 10 al meciului in care Franta a invins cu 3-1 China.

12) Edgar Andrade Intr-un meci dintre Cruz Azul si Tecos UAG, din 12 iunie 2007, jucatorul de fotbal mexican a suferit o fractura in timp ce incerca sa recupereze o minge pentru echipa sa si si-a sucit glezna. Dupa mai multe luni de recuperare, s-a intors la fotbal in 2007 si a redevenit un important jucator al echipei.